Clinica Doctor Lungu

SCURT ISTORIC

Având la bază un proiect de peste 1.000.000 euro clinica îşi întâmpină pacienţii într-o clădire monument arhitectural, recent renovată, ce impresionează prin stil şi eleganţă

Suprafaţa de peste 1000 mp este structurată într-o serie de cabinete medicale dotate cu aparatură de ultimă generaţie, două săli de recepţie, 3 săli de aşteptare (câte una pentru fiecare nivel) şi peste 20 de cabinete.

Clinica medicală DOCTOR LUNGU situată în Municipiul Fălticeni, str. Republicii, nr. 16, jud. Suceava îşi desfăşoară activitatea din anul 2008. În cadrul clinicii se găseşte singurul laborator de analize privat din Fălticeni iar începând din 2015 şi singurul centru privat de Radiologie Generala din oraş.

În cadrul societăţii se găsesc cabinete medicale de Stomatologie (CAS-SV), Implantologie dentara, Ortodontie, Tehnica dentara, Radologie dentara (CAS-SV), Laborator de analize (CAS-SV si OPSNAJ), Radiologie si Imagistica Medicala (CAS-SV), Osteodensitometrie (CAS-SV), Ecografie(CAS-SV), Obstetrica ginecologie, Medicina de familie, Medicina Muncii, Cardiologie (CAS-SV), ORL (CAS-SV), Urologie, Psihologie (CAS-SV), Psihiatrie (CAS-SV), Cursuri de igiena, Ortopedie si traumatologie.

În cadrul clinicii, se oferă servicii medicale complexe de diagnostic şi tratament din cadrul fiecarei ramuri medicale alaturi de o echipa de medici si asistenţi ultraspecializaţi din Suceava, Iaşi, Piatra Neamţ şi Falticeni.

Întreaga echipă medicala are ca principal obiectiv să asigure clienţilor clinicii rezultate excelente în condiţii de siguranţă maximă şi confidenţialitate prin pregatirea şi modul de lucru profesionist datorat experienţei acumulate in cei 8 ani de activitate pe piaţa serviciilor medicale din Fălticeni. Din 2011 clinica şi-a extins activitatea şi în oraşul Suceava cu un nou centru medical situate în Mun. Suceava, Str. Universităţii, nr. 19.

Din 2014 clinica se află în relaţie contractuală cu Casa Naţională de Asigurări cu 10 contracte iar din 2015 cu încă 3 contracte pe diferite specialităţi medicale.

În 2016 SC DOCTOR LUNGU SRL a investit în laboratorul de analize medicale aducând 6 aparate noi de ultima generatie crescând astfel calitatea actului medical şi ridicandu-se la acelaşi nivel cu cele mai mari centre de analize medicale din ţară.