Fălticeni, Str. Republicii, nr. 16

office@doctorlungu.ro

ortopedie-traumatologie

Ortopedie-Traumatologie

Ortopedie-Traumatologie

Specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul, tratamentul si prevenirea leziunilor si bolilor sistemului musculo-scheletic. Acest sistem complex include oasele, articulatiile, ligamentele, tendoanele, muschii si nervii.

Medicii ortopezi se concentreaza pe ingrijirea pacientilor cu deformari scheletice – tulburari ale oaselor, articulatiilor, muschilor, ligamentelor, tendoanelor, nervilor si ale pielii.

O consultație cu un ortopedist este recomandată în cazul în care un pacient suferă de probleme cu spatele, umerii, soldul, genunchii sau gleznele. Simptomele specifice includ dificultatea îndeplinirii unor sarcini simple cum ar fi urcarea scărilor sau ridicarea sacoșelor de cumpărături, durerea musculară, tendinoasă sau articulară care durează mai mult de câteva zile și durerea articulațiilor care devine mai intensă în timpul repausului. Altele motive includ umflături sau vânătăi la nivelul articulațiilor, limitarea mișcării, cum ar fi dificultatea de a vă menține spatele drept, deformarea articulațiilor, semne de infecție, cum ar fi inflamația și încălzirea zonei afectate, febră și erupții cutanate și orice simptome anormale într-o zonă dureroasă.

Echipa:

Dr. Rusu Andrei

Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie

Consultație ortopedie225
Consultație + puncție265
Infiltrații Diprophos220
Referat200
Revenire ortopedie50
× Cum vă putem ajuta