Fălticeni, Str. Republicii, nr. 16

office@doctorlungu.ro

stomatologie

Centrul stomatologic

Centrul stomatologic din incinta Clinicii Doctor Lungu pune la dispoziție servicii stomatologice complete de top, la cele mai înalte standarde de calitate. Calitatea este asigurată de materialele de ultimă generație folosite și de dotările ultramoderne ale clinicii.

Descoperă tratamentele stomatologice din Clinica Doctor Lungu

Implanturi dentare

Îţi oferim o gamă variată de aparate dentare în care şi factorul estetic, dar şi funcţionalitatea sunt constant îmbunătăţite. Tratamentul ortodontic nu are limită de vârstă. Însă, cu cât acesta are loc mai devreme, cu atât problemele pot fi tratate mai rapid

Aparate dentare

Îţi oferim o gamă variată de aparate dentare în care şi factorul estetic, dar şi funcţionalitatea sunt constant îmbunătăţite. Tratamentul ortodontic nu are limită de vârstă. Însă, cu cât acesta are loc mai devreme, cu atât problemele pot fi tratate mai rapid.

Proteze dentare

Protezele dentare sunt o opțiune excelentă dacă, dintr-un motiv sau altul, nu este posibilă instalarea lucrărilor fixe. Ele oferă o soluție de înlocuire a dinților, durabilă și accesibilă, îmbunătățesc aspectul, îmbunătățesc funcția masticatorie și vorbitul, și cresc încrederea în sine.

Servicii de stomatologie generală

Principalele tipuri de servicii de stomatologie generală oferite de clinica noastră sunt profilaxie și igiena orală, tratamentul complet și complex al cariilor și al durerilor dentare sub anestezie locală, endodonție , obturații fizionomice fotopolimerizabile, estetică dentară.

Echipa

Dr. Lungu

Dr. Lungu Nicu-Ovidiu

Medic Stomatolog, competență în implantologia orală, lector internațional AIM ACADEMY

Contract CAS-SV


Dr. Lungu Alina

Dr. Lungu Alina

Medic Stomatolog

Contract CAS-SV


Dr. Argatu Andrei-Cezar

Dr. Argatu Andrei-Cezar

Medic Stomatolog


Dr. Argatu Andrei-Cezar

Dr. Grijincu Nicolae

Medic Ortodont

× Cum vă putem ajuta